Posna ruska salata recept

KAKO SE PRAVI POSNA RUSKA SALATA RECEPT

Svi znamo da su salate neizostavan deo slavske trpeze u danima posta, ali ne i ruska salata, jer kao što je opšte poznato ona sadrži meso. E pa dobri moji sigurno ste čuli da postoje i razni načini da se spremi posna ruska salata, a mi ćemo se na ovoj stranici pozabaviti baš njima. U prvi mah sam bila sumnjičava prema ovim receptima, ali budite sigurni da su ovo fenomenalne i veoma zdrave salate koje su meni čak i ukusnije od obične ruske salate. Ruku na srce, malo su teže za pripremiti, ali će se vaš trud i te kako isplatiti. To je veoma ukusno i lagano posno jelo koje možete jesti samo ili u raznim kombinacijama. Ovde ću vam predstaviti dva izvrsna recepta za spremanje ove salate, a na vama je da izaberete onaj po vašoj volji. Imajte u vidu da sa ovim salatama možete eksperimentisati po vašem ukusu, što će svakako pripremu ovog jela učiniti jednim posebnim iskustvom. Nastavi čitati “Posna ruska salata recept”

posni slani rolati za slavu

POSNI SLANI ROLATI RECEPTI SA SLIKAMA

Posni slani rolati za slavu su puno od više od jednostavnog hladnog predjela,iako se možda mnogima tako ne čini.Ono što je odlično kod njih je da ih možemo prilagoditi da budi i mrsni,ako to želimo naravno.Ukoliko se malo pozabavimo i sa samom dekoracijom ,pored fantastičnog ukusa ,dobićemo i estetski veoma lepa posna predjela,koja će ukrasiti našu posnu trpezu.Daćemo vam nekoliko predloga kako se prave posni rolati slani ,pa da krenemo… Nastavi čitati “posni slani rolati za slavu”

posna pita sa krompirom recept | pita krompirusa

POSNA PITA SA KROMPIROM

Posna pita sa krompirom nije mnogo zahtevna za napraviti,u pitanju je veoma jednostavna domaća pita.Sastojke koji će vam biti potrebni  za njenu izradu nalazimo u redovnom i svakodnevnom jelovniku,tim lakše po nas.Drugi njen naziv koji se u narodu odomaćio je posna pita krompirusa,naravno postoji i mrsna varijanta o kojoj nećemo pisati ovog puta,jer je kao što znate naša stranica namenjena isključivo za posna predjela,jela,kolace i torte.. Nastavi čitati “posna pita sa krompirom recept | pita krompirusa”