posna kesten torta recept

 POSNA KESTEN TORTA RECEPT 

Posna kesten torta je još jedan recept koji nam se naročito dopao i jedva smo dočekali da ga podelimo sa vama.Jednostavno morate probati ovu posnu poslasticu,nas je prosto razoružala svojim prijatnim i blagim ukusom koji podjednako odgovara i leti i zimi i prosto nas mami da uzmemo parče više .Smatramo da se torta sa kesten pireom relativno lako priprema i da svakako je vredi napraviti,pa da krenemo redom: Nastavi čitati “posna kesten torta recept”

posna vocna torta recept

POSNA VOCNA TORTA

Posna vocna torta je ovih dana itekako aktuelna i tražena ,pa smo vam ovom prilikom pripremili dva odlična recepta.Krećemo sa prvim. Nastavi čitati “posna vocna torta recept”

posna dobos torta recept

POSNA DOBOS TORTA BEZ JAJA

Posna dobos torta nije baš jednostavna za napraviti,ali to ne mora da vas brine,daćemo vam odličan recept,gde ćemo ići korak po korak.U pitanju je izvanredna mađarska torta,vrhunska poslastica.. Nastavi čitati “posna dobos torta recept”

posna rozen torta recept

POSNA ROZEN TORTA

Posna rozen torta je veoma dobra poslastica koja uopšte nije teška za napraviti,iako se mnogima čini suprotno.Ovog puta daćemo vam dva odlična recepta za posne torte . Nastavi čitati “posna rozen torta recept”

posna keks torta recept | sa pudingom | bananama

POSNA KEKS TORTA RECEPT

Posna keks torta je prava poslastica ,veoma ukusna i ne toliko zahtevna za napraviti .Ovog puta smo vam pripremili dva različita recepta.Nadamo se da će vam se makar jedan recept za keks tortu svideti i da će te ga rado isprobati.Pa krenimo redom.. Nastavi čitati “posna keks torta recept | sa pudingom | bananama”

posna torta sa orasima recept

POSNA TORTA SA ORASIMA

Posna torta sa orasima se može pripremati na više načina.mi ćemo vam ovog puta dati tri interesanta recepta. Nastavi čitati “posna torta sa orasima recept”

cajni kolutici recept

CAJNI KOLUTICI RECEPTI

Cajni kolutici se mogu praviti sa orasima,kokosom,džemom od kajsija .Nama su se dopali jer su jednostavni za pripremu a pri tom veoma ukusni.Ovog puta smo vam pripremili nekoliko recepata sa njima-podrazumeva se da su u pitanju posni recepti za kolutice. Nastavi čitati “cajni kolutici recept”

posna svarcvald torta recept

Posna svarcvald torta recept

Posna svarcvald torta spada u srednje zahtevne poslastice za napraviti,ukoliko imate i malo iskustva ne bi trebala da vam pravi veći problem.U pitanju je  posna torta sa visnjama ,izuzetno prijatnog,kremastog ukusa ,dok je jedete ne ostavlja utisak da je u pitanju posno jelo.Za njenu pripremu je potrebno oko 90 minuta.Pa krenimo redom.. Nastavi čitati “posna svarcvald torta recept”

posna reforma torta recept

posna reforma torta recept

Posna reforma torta je prosto neodoljiva zahvaljujući svojoj hrskavoj kori od oraha i  još boljem čokoladnom kremu.Kako se nalazimo u periodu godine kada je aktuelna posna trpeza,svakako vam preporučujemo da uvrstite i ovaj recept na vašem prazničnom i slavskom jelovniku.Iskreno se nadamo da če se ova  poslastica biti aktuelna i češče na vašoj trpezi na radost vas i vaših ukućana,podrazumeva se koliko prilike to dozvoljavaju. Nastavi čitati “posna reforma torta recept”